top of page
 • Wanneer kom ik best langs voor een geboortekaartje?
  De ideale tijd om je eerste afspraak vast te leggen is rond de vijfde maand van je zwangerschap. Dan is er voldoende tijd om alles piekfijn uit te werken, en kan alles stressloos verlopen.
 • Wanneer kom ik best langs voor een save the date?
  Save the dates worden meestal 8 maanden voor het huwelijk verzonden, met de piek rond het nieuwe jaar. De ideale tijd om hiervoor langs te komen is rond september, oktober, of een drietal maandan voor je ze wenst te versturen.
 • Wanneer kom ik best langs voor een huwelijksuitnodiging?
  De uitnodigingen worden meestal 8 weken voor het huwelijk verstuurd. We raden jullie aan om 5 a 6 maanden voor het huwelijk langs te komen voor een eerste gesprek.
 • Wat kan ik verwachten van het ontwerp?
  We gaan graag zo diep mogelijk bij het eerste gesprek, zodat daar al beslist wordt welke richting we zullen uitgaan. Dan krijgen jullie enkele uitgewerkte voorstellen, waar zeker nog aanpassingen aan kunnen gebeuren. Deze aanpassingen zijn ongelimiteerd, zolang het goed aanvoelt. Na het eerste gesprek, wordt telkens een vrijblijvende oerte opgemaakt voor het ontwerp en het drukwerk.
 • Wat is de kostprijs voor een ontwerp van een geboortekaartje?
  Indien jullie een kaartje uit de bestaande collectie kiezen, dan bedraagt de kostprijs 145€ excl btw Op sommige (eenvoudige) geboortekaartjes kan een korting voorzien worden. Voor geboortekaartjes op maat bedraagt de kostprijs 290€ excl btw. Na het eerste gesprek, wordt telkens een vrijblijvende oerte opgemaakt voor het ontwerp en het drukwerk
 • Wat de kostprijs voor een ontwerp van een huwelijksuitnodiging?
  Om een huwelijksuitnodiging uit de bestaande collectie te personaliseren, dan bedraagt de kostprijs 190€ excl btw Voor huwelijksuitnodigingen volledig op maat uitgewerkt, bedraagt de kostprijs 350€ excl btw. Na het eerste gesprek, wordt telkens een vrijblijvende offerte opgemaakt voor het ontwerp en het drukwerk
 • Wat kosten de geboortekaartjes?
  De kostprijs hiervan varieert sterk van het nodige aantal en de gewenste afwerkingen. Voor een 100 tal kaartjes ligt dit gemiddeld tussen de 350€ a 600€ excl btw Na het eerste gesprek, wordt telkens een vrijblijvende oerte opgemaakt voor het ontwerp en het drukwerk
 • Wat kosten de huwelijksuitnodigingen?
  De kostprijs varieert sterk van het nodige aantal, de nodige versies en de gewenste afwerkingen. Gemiddeld ligt dit tussen de 700€ a 1200€ excl btw Na het eerste gesprek, wordt telkens een vrijblijvende oerte opgemaakt voor het ontwerp en het drukwerk
 • Hoe lang na de geboorte mag ik de geboortekaartjes verwachten?
  De letterpress techniek is een ambachtelijk proces. Bij een samenwerking voor geboorte krijgen jullie ons rechtstreeks gsm nummer waarop jullie via sms kunnen laten weten dat jullie kindje geboren is, samen met de gegevens voor op het kaartje. Binnen de 2 werkdagen zullen jullie de kaartjes dan ontvangen. Bij bevallingen op vrijdag, doen we steeds ons uiterste best om deze op maandagavond klaar te krijgen in de mate van het mogelijke.
 • Werken jullie ook in het weekend?
  Jazeker, op zaterdagvoormiddag kunnen jullie bij ons ook terecht om een afspraak te maken. De drukpersen hebben verdiende rust van vrijdag 17u tem maandag 8u.
 • Wat met de facturatie?
  Wanneer het ontwerp vastligt, dan maken we een voorschotfactuur van 50% van de totale factuur. De rest% wordt betaald bij afhaling. Dat kan via bankcontact, cash, of betalingsbewijs van reeds doorgestuurde factuur.
 • Kunnen we ook bij jullie terecht met een eigen ontwerp?
  Absoluut! Indien dit professioneel wordt aangeleverd krijgen jullie hier zelfs een kleine korting voor! Vraag zeker naar de voorwaarden!
bottom of page