top of page
Untitled-1.png

ABOUT UITGELIJND

Uitgelijnd' is een kleine letterpress drukkerij met een eigen ontwerpafdeling, gegroeid uit een passie voor typgrafie en ambacht.

 

Het is opgericht door Helmut en Amber, die vol ambitie op zoek gaan naar een origineel ontwerp dat voor zich spreekt. Je kan bij hen terecht voor elk ontwerp, gaande van een logo, een huwelijksuitnodiging of een geboortekaart tot een volledige huisstijl.

 

Letterpress is de kroon op hun werk!

 

Door het uitvoeren van deze ambacht komen de mooiste ontwerpen tot zijn recht. Niet alleen het zien, maar ook het voelen en ruiken van deze werken laat menig artistiek liefhebber niet onberoerd.

Sinds kort hebben ze een volledig eigen stationary reeks trouwuitnodigingen, deze bevat verschillende kaartjes gaande van een 'save the date' kaart tot de naamkaartjes op de tafel.

Daarbij hebben we eind 2016 ook een eigen reesks wenskaarten gedrukt met oude loden letters en perfect afgewerkt met kleur op snee. Deze zijn te koop via www.belgunique.com of bij één van onze fysieke winkels.

 

Regelmatig nemen we deel aan evenementen om ons werk en ons werk en wenskaarten te promoten. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van aankomende deze evenementen.

 

Hebt u vragen hierover neem dan vrijblijvend met ons contact op via onderstaande gegevens.

 

Veel plezier op onze website.

HELMUT & AMBER

Neem contact op:

Bedankt voor uw berichtje

bottom of page